Op elke wedstrijd zijn officials en vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden. Vrijwilligen is dus hard nodig!

Als je bij ons komt vrijwilligen krijg je bij aanmelding op het secretariaat een aantal dingen mee:

  • Alle materialen die je voor je post nodig hebt (startlijst, lijsten, evt klok etc).
  • Taakomschrijving 2015 – 2016 (deze kun je ter voorbereiding ook alvast downloaden)
  • Routebeschrijving als je op een post buiten het start/finish terrain zit.
  • Een lekker lunchpakket.

Er zijn een aantal dingen die je zelf mee kan nemen om je dag aangenamer te maken:

  • Stoel
  • Pen
  • Paraplu

Hoeveel mensen zoeken wij voor welke posten?  Dat kun je terugvinden in de laatste versie van ons bestand:

gh-2017-vrijwilligers-site

Hier zie je de namen staan van mensen die zich al opgegeven hebben. Staat ergens nog geen naam, dan zoeken we voor die post nog mensen. De tijden kun je ook terugvinden. Een hele dag vrijwilligen is natuurlijk fijn, maar ook halve dagen is vaak mogelijk. Dan splitsen we posten op in een ochtend en middag shift.

Hieronder kun je je opgeven als vrijwilliger. Kies de datum waarop je wilt vrijwilligen en vul de gegevens in en zet bij omschrijving wat je zou willen doen en of je al ervaring in die taak hebt. Vul svp meerdere taken in voor geval er nog andere mails zijn binnen gekomen die nog niet in het bestand verwerkt zijn. We proberen zoveel mogelijk om iedereen de taak te geven die hij graag wil, maar alleen onervaren mensen op een belangrijk post zoals start/vetgate/finish is natuurlijk niet mogelijk. Je ontvangt direct een bevestiging van je inschrijving uit het systeem, zodat je weet dat je inschrijving bij ons binnen gekomen is. Zodra we je mail verwerken in het bestand krijg je een tweede mail met de ‘goedkeuring’ van je inschrijving. Je kunt vanaf dat moment je taak en de tijden terugvinden in het eerder genoemde bestand hier op de site.

Kalender word geladen......