Info en downloads voor de Enjoy-the-Puzzle-Ride Leersum die gehouden wordt op 15 oktober 2017.

 

Route: De rit is ongeveer 18 km lang en voert u langs de mooiste plekjes van de Utrechtse Heuvelrug. Omdat het een spelletjes rit betreft, wordt de route niet van te voren bekend gemaakt. Inclusief spelletjes en lunch zult u iets meer dan 3 uur onderweg zijn.

Ritonderdelen: Het is een puzzelrit, u zult dus deels zelf de route moeten vinden aan de hand van opdrachten en foto’s die u meekrijgt. Onderweg zult u speciale dingen kunnen zien en spelletjes tegenkomen. Uiteraard is dit voor iedereen haalbaar, het gaat tenslotte om de gezelligheid. Ook is er onderweg een lunchstop, waar u een kleine lunch wordt aangeboden inclusief iets lekkers voor uw paard. De resultaten van alle spelletjes kunt u invullen op het formulier dat u meekrijgt. Aan de hand van deze formulieren wordt door ons aan het einde van de dag een winnaar gekozen en die krijgt een leuke prijs thuis gestuurd.

Kosten: Ruiters en menners betalen € 25,= deelname kosten. Grooms betalen € 15,=. KNHS leden krijgen € 5,= korting.

Inschrijven kan via de app op onze Enjoy the Ride pagina, u krijgt daarna een formulier per mail wat u kunt invullen. Zodra dit ingevulde formulier en de betaling bij ons binnen zijn, bent u ingeschreven en komt u op de startlijst.

Eerste starlijst volgt binnekort! Indien u voorkeur heeft voor een starttijd kunt u dit op het inschrijfformulier invullen. We houden daar zoveel mogelijk rekening mee. Starttijden liggen afhankelijk van het aantal deelnemers tussen 10.00 en 12.30 uur.