Enjoy the Ride Leersum voert u door de prachtige bossen van de Utrechse Heuvelrug. Eén van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De routes voeren u langs de meest prachtige plekken van dit oude natuurgebied. Om te beginnen natuurlijk de Leersumse Plassen, drie vennen omzoomd door heide en bos, waar tal van vogels broeden en die een unieke uitstraling hebben. Daarna voert de route over de mooie zandverstuiving naar het meer heuvelachtige gedeelte richting Elst / Veenendaal. Deze heuvels maken de route pittig, maar geven hem ook een wat buitenlandse uitstraling. Te paard de Heuvelrug op staat garant voor genieten, in welk jaargetijde dan ook.

Pannekoekenrit Enjoy the Endurance Leersum, 18 juni 2017

“Genieten van het voorjaar in de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug.”

Goed uitgezette routes van 18 en 26 km met een lekkere pannekoek in het restaurant na afloop. Dat is het ultieme genieten met je paard.

Enjoy the Ride Leersum Puzzeleditie, 15 oktober 2017

“Plezier met je paard/pony, daar gaat het allemaal om!”
Na het enorme succes van deze puzzeleditie in de afgelopen 4 jaar gaan we op 15 oktober 2017 opnieuw een puzzeleditie doen. Spelletjes en opdrachten afgewisseld met een prachtige route. Er zijn punten te verdienen onderweg en een leuke prijs voor de winnaar. Dat wordt weer gezellig! Informatie vindt je op onze downloadspagina

Kosten zijn € 25,= voor ruiters/menners, € 15,= voor grooms. KNHS leden krijgen € 5,= korting. De rit is inclusief een kleine lunch onderweg.
Speciaal voor menners: de rit is pittig voor aanspanningen en denk ook aan voldoende grooms ivm het stilstaan bij de spelletjes.

Inschrijven voor onze ETR van 15 oktober 2017 kan via onderstaand formulier (kies eerst de goede datum!):

Kalender word geladen......